Vrienden Nederlandse muziek

Stichting Vrienden Nederlandse Muziek

, Een organisatie van, voor en over klassieke Nederlandse muziek en musici steunt ons bij het uit laten voeren van Johanna's werk in het Bordewijk weekend in Den Haag op 12 en 13 september 2015. 

 

Fonds 1818

Fonds 1818

Fonds 1818 is een vermogensfonds dat maatschappelijke projecten steunt in de regio Delft, Zoetermeer, Den Haag, Leiden, Duin- en Bollenstreek en tussenliggende gemeenten.

Het fonds komt voort uit een fusie tussen de Nutsspaarbank te 's-Gravenhage en de VSB Bank in 1992.

 

VSB fondsVSB fonds

Kunst en cultuur zijn een belangrijk onderdeel van onze samenleving. Ze stimuleren ons anders te kijken en anders te denken, om zo nieuwe betekenissen te ontdekken. Kunst en cultuur verruimen ons denken over alledaagse dingen, maar ook over grote thema's zoals de medemens of het leven. Wij vinden het dan ook belangrijk dat zoveel mogelijk mensen kennismaken met, meedoen aan en genieten van kunst en cultuur. Daarom geven wij ondersteuning aan kunst- en cultuurprojecten met geld, kennis en netwerk.

 

voordekunstVoor de Kunst

Voordekunst is hét platform voor crowdfunding in de creatieve sector.
Een positieve beweging die erop gericht is om culturele projecten te realiseren. Mogelijk gemaakt door de mensen waar het uiteindelijk voor bedoeld is, het publiek of beter nog: de ‘crowd’.
Mensen kunnen op vele manieren bijdragen aan voordekunst. Maar alle betrokkenen hebben één ding gemeen. Donateurs, projectmakers, twitteraars en likers, ze vinden het allemaal belangrijk dat een bepaald project er komt.

 

Gemeente Den Haag

 

Gemeente Den Haag

 Het Bordewijkfestival wordt mede mogelijk gemaakt door een financiele bijdrage van de Gemeente Den Haag.

 

 

Prins Bernhard Cultuurfonds

Prins Bernhard Cultuurfonds

Het Prins Bernhard Cultuurfonds is bevlogen pleitbezorger van cultuur, natuur en wetenschap in Nederland en daarbuiten. Met financiële bijdragen, opdrachten, prijzen en beurzen stimuleren we bijzondere initiatieven en talent.

 

Rotaryclub Rijswijk 3-VlietRotary

De Rotaryclub Rijswijk 3 - Vliet is een gemengde jonge club die in 1993 is opgericht. Vanaf het eerste uur bestaat onze club uit zowel mannen als vrouwen. Deze Roraryclub heeft genereus bijgedragen aan de tot stand koming van het Borstbeeld van Bordewijk in de Passage. Waarvoor hartelijke dank!

 

Gilles HondiusStichting Gilles Hondius Foundation

De Stichting Gilles Hondius Foundation (GHF) is in maart 2004 opgericht met als doel de bevordering en ondersteuning van kunstbeoefening en van wetenschappelijk onderzoek.