Lid worden

Bent u ook liefhebber van het werk van de schrijver Ferdinand Bordewijk? Word dan lid van ons genootschap, of steun onze stichting door een willekeurig bedrag te doneren. Hieronder vindt u de verschillende opties en daarnaast kunt u op deze pagina ook direct uw bijdrage overmaken.

 

  • Word lid van het Bordewijk Genootschap voor een jaarcontributie van 25 euro. U wordt dan op de hoogte gehouden van alle activiteiten die het Bordewijk Genootschap ontplooit.
  • Of steun ons initiatief door een vrijwillige bijdrage om het Bordewijkjaar 2015 tot een succes te maken.

 

Iedereen die 25 euro of meer stort, krijgt aan het eind van het jaar een speciale genootschapsuitgave als herinnering thuisgestuurd. Om deze reden vragen wij u bij het doneren ook om uw postadres.

 

Bankoverschrijving

Wilt u graag lid worden of doneren maar werkt u liever met een traditionele bankoverschrijving i.p.v. online betaalmogelijkheden? Dan kunt u onderstaande bankgegevens gebruiken voor uw overschrijving. Mocht u voor deze optie kiezen, verzoeken wij u vriendelijk ons nog even een e-mail te sturen zodat wij u persoonlijk kunnen bedanken en toevoegen aan ons relatiebestand. Ook kunt u uw e-mail adres en het doel van uw donatie verwerken in de omschrijving van uw betaling.


Rekeninghouder:   Bordewijk Genootschap
IBAN-nr:   NL13RABO0195283228
BIC-code:   RABONL2U

Crowdfunding video | Borstbeeld Bordewijk

Gegevens


Doneren

* verplichte velden